30 Δεκεμβρίου , 2017

Προσφορά Αγάπης – Χριστουγεννιάτικο Δέμα και Γεύμα Αγάπης από τον Σύλλογο Κωνσταντινουπολιτών

Συνεχίζοντας μια παράδοση πολλών δεκαετιών, ο Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών με την αξιέπαινη φροντίδα  των Κυριών της Επιτροπής Κοινωνικής Αλληλεγγύης του, διένειμε τις ημέρες των Χριστουγέννων το ‘’ΔΕΜΑ ΑΓΑΠΗΣ‘’  σε 160 συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Το δέμα πλούσιο σε ποικιλία τροφίμων συγκεντρώνεται από επιχειρήσεις σε είδος και συμπληρώνεται με αγορές από τις δωρεές διαφόρων φιλογενών συμπολιτών μας, μελών και φίλων του Συλλόγου, ανελλιπώς κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα.

Επίσης  το μεσημέρι της Πέμπτης  21 Δεκεμβρίου 2017, οι Κυρίες της Επιτροπής παρέθεσαν ένα πλούσιο Χριστουγεννιάτικο Γεύμα στο εντευκτήριο του Συλλόγου με φαγητά που μαγείρεψαν και προσέφεραν οι ίδιες, αναλαμβάνοντας εξ ιδίων και το κόστος. «Όταν προσφέρουμε ένα ζεστό πιάτο φαγητού στον συνάνθρωπό μας που δοκιμάζεται, είναι σαν να μαγειρεύουμε για τους γονείς μας, και το κάνουμε με την ψυχή μας», είπαν χαρακτηριστικά.

Οι άξιες Κυρίες της Επιτροπής Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Συλλόγου μας ανέδειξαν το πνεύμα της Αγάπης που είναι τόσο απαραίτητο στην εποχή μας και απέδειξαν έμπρακτα για άλλη μια φορά τι σημαίνει συμπαράσταση και αλληλεγγύη στον συνάνθρωπό μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνεισέφεραν, ευχόμενο υγεία και καλή δύναμη.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !

Print Friendly, PDF & Email
Φοιτητική Εστία Πανεπιστημίου Αθηνών, ΦΕΠΑ