6 Μαΐου , 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ – 6 Μαΐου 2018

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Ο ιστορικός Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών συγχαίρει θερμά την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως (ΑΕΚ), την ηγεσία,  τους παίκτες και όλους τους παράγοντές της,  για την κατάκτηση του 12ου πρωταθλήματος στην ιστορία της και πρώτου από το 1994.

Ο σημερινός θρίαμβος αποτελεί ένα ακόμη ορόσημο στη μακρά ιστορική πορεία της Ένωσης. Συμβολίζει περίτρανα τη θέληση, την αγωνιστικότητα και το πάθος για νίκες που διακρίνουν την ομάδα και τους φιλάθλους της.

Με έμβλημα τον δικέφαλο αετό της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, χρώμα το κίτρινο της ελπίδας και το μαύρο του πόνου της προσφυγιάς, η ΑΕΚ με τις ρίζες της στην Βασιλεύουσα και τον κορμό της στην Ελλάδα, υπηρετεί αδιάλειπτα και αναδεικνύει τα υψηλά αθλητικά ιδεώδη στην πατρίδα μας.

Ο Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών και η ΑΕΚ συνδέονται με «δεσμούς αίματος», καθώς επιφανείς Κωνσταντινουπολίτες είναι συνιδρυτές και των δύο σωματείων. Ακολουθούν μια κοινή, θαυμαστή πορεία που αγγίζει τον αιώνα, στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό, στο πάθος για δημιουργία, στην αλληλεγγύη και την ευγενή άμιλλα.

Ευχόμαστε από βάθους καρδιάς η ΑΕΚ να συνεχίσει τις επιτυχίες της, λαμπρύνοντας τον ελληνικό αθλητισμό._

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 

 

Print Friendly, PDF & Email
Φοιτητική Εστία Πανεπιστημίου Αθηνών, ΦΕΠΑ